onsdag 11 mars 2009

Seg kladdkaka

Ingredienser
100 g smör eller margarin
2 ägg
3 dl strösocker
1 ½ dl vetemjö
l4 msk kakao
1 ½ tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
Gör så härSmörj och bröa en ugnsform med måtten 20x25 cm.
Smält smöret på svag värme.
Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret.
Blanda mjölet med kakao, vaniljsocker och bakpulver.
Rör försiktigt ner blandningen i äggsmeten.
Grädda i 35min på 150 grader...
Jag har bara smakat på kanterna,
men de var mycket sega o goa =)

2 kommentarer:

Mådde sa...

vad har du för glasyr på kakan??

Anonym sa...

det är ingen glasyr på alls... bilden är tagen från matklubbens sida, mina blev bara 1cm tjocka ha ha /sanna